07.04.2024

Маица Диво Прасе

800,00 ден

Категорија

Опис

Маица Водно-Матка Треилс

Диво прасе

Дизајн: Сања Николовска Најдовски

Година: 2022

Материјал: 100% памук

Изработено во Македонија ЕАМ-Штип.

Големини (количина):

Машки: М (2), Л (6), ХЛ (3)

Женски: М (2), Л (6), ХЛ (3)

Цена: 800 денари

Спонзори / Sponsors

Соработници / Collaborators

closealign-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram