fbpx

Пријавени натпреварувачи

Во случај на одложување на настанот поради ковид-19 рестрикции, трката ќе биде презакажана во јули 2021, а платената стартнина ќе важи во следните две години, без право на повраток на средствата.
ВОДНО-МАТКА ТРЕИЛ МАРАТОН 42км
ВОДНО ТРЕИЛ 26км

Пријавени учесници за Водно-Матка Треил Маратон

Ред. Бр.Стартен
БИБ Број
ИмеПрезимеПолГод. на
раѓање
ЗемјаКлубiTRA индекс
1101ДејанАнгелоскиМашки2000 Охрид, МакедонијаAК Охрид682
2102AntonioKaranfiloskiМашки1996 Prilep, Македонија638
3103АлександарКирковскиМашки1985 Скопје, МакедонијаМакедон701
4104SanjaNajdovskiЖенски1990 Skopje, МакедонијаTREX511
5105IvanaJovanovskaЖенски1987 Skopje, МакедонијаI Love Hiking Macedonia487
6106IvanaPekevskaЖенски1989 Skopje, Македонијаsam svoj majstor :D466
7108PrzemysławGórakМашки1980 Sobótka, ПолскаKB Sobótka720
8109КатеринаШиповиќЖенски1989 Скопје, МакедонијаTREX500
9111IvanRadevМашки1995 Stip, МакедонијаTREX357
10112РадмилаЈовановаЖенски1988 Штип, МакедонијаTREX370
11113PhilipEvansМашки1981 Skopje, Велика Британија351
12114СтефанСтаменковскиМашки1991 Skopje, Македонија386
13115СинишаСтанковићМашки1988 Врање, СрбијаAK Врањски маратонци
14116ИвицаНајдовскиМашки1979 Скопје, МакедонијаWolf Pack
15117БобанСтојановскиМашки1984 Скопје, Македонија447
16118АлександарВојнески ЕленинМашки1983 Прилеп, МакедонијаЗАПС „Единак“ - Прилеп581
17119PiotrWysockiМашки1981 Wroclaw, ПолскаPolish Embassy496
18120МајаБошкоскаЖенски1986 Скопје, Македонија/427
19121SunchicaArsovskaЖенски1966 Skopje, МакедонијаAAK SKOBUL321
20122KatarinaŠolajaЖенски1993 Belgrade, Србија
21123AlenJovcevskiМашки1973 Skopje, Македонија439
22124ЉубомирРадојкоМашки1974 Трстеник, СрбијаЉуктен ПСД Трстеник422
23125RisteŠkrekovskiМашки1970 Trebnje, СловенијаThe Lonely Runner494
24126TomGallowayМашки1974 Birmingham, Велика Британија
25127MarkoPavlovicМашки1977 Kragujevac, СрбијаKlub ekstremnih sportova Kragujevac
26128MilosMilisavljevicМашки1985 СрбијаBRC Trail CREW606
27129SavoSPASENOVSKIМашки1955 Skopje, Македонија294
28130BojanMarkovicМашки1975 Jagodina, Србија409
29131ВасилСкрческиМашки1985 Скопје, МакедонијаI love hiking group Macedonia522
30132ЗлаткоКарческиМашки1987 Прилеп, МакедонијаЗАПС "Единак"
31133VaskoRusevskiМашки1980 Skopje, МакедонијаAllgaSan402
32134МихаилПеткоскиМашки1997 Прилеп, МакедонијаТиМап - Македонија368
33135ДимитарДренкоскиМашки1988 Скопје, Македонија512
34136АлександарМилескиМашки1990 Прилеп, Македонија575
35137IgorZikovМашки1978 Skopje, МакедонијаKORRUNNERS409
36138PhilipMcDermottМашки1978 London, Велика БританијаLondon Heathside410
37139DraganGlišićМашки1967 Трстеник, СрбијаЉуктен ПСД Трстеник422
38140Благоја,БрзиАцковскиМашки1953 Скопје, МакедонијаМакедон547
39141ShkumbinVulaМашки1977 Gjakova, Косово
40142ErblinTabakuМашки1975 Gjakove, КосовоShkugëza555
41143SzabolcsHaryМашки1972 Budapest, Унгарија416
42144UrosUrosevicМашки1985 Belgrade, Србија330
43145БорисКривошеевМашки1972 Скопје, Македонија
44146MilanBabićМашки1986 Sokobanja, Србија434
45147AriGodanciМашки1991 Prishtina, КосовоFIRSTFIT
46148IvanaCenerićЖенски1986 Beograd, Србија529
47149BekirMemediМашки1981 Skopje, Македонија443
48150EngjellLleshiМашки1963 Gjakove, КосовоShkugeza555
49151UrimBunjakuМашки1975 Prizren, Косово04
50152AbdurrahmanKocbasliМашки1979 Peizren, Косово04492
51153GoranBilbiloskiМашки1977 Skopje, Македонија424
52154MartinMitreskiМашки1997 Bitola, МакедонијаSOLO
53155EridaKurshumlijaЖенски1994 Prishtina, КосовоX-Trailers
54156DarkoAleksovskiМашки1995 Skopje, Македонија
55157СлавчоБакулескиМашки1977 Охрид, МакедонијаВет Спирит479
56158DušanMrdovićМашки1986 Beograd, СрбијаBelgrade Running Club430
57159AndrijaZivkovicМашки1993 Belgrade, СрбијаBRC
58160ViktorPetkovskiМашки1990 Skopje, МакедонијаMatriks331
59161MarkoDjuricicМашки1989 Prilep, Македонија480
60162GranitBordoniqiМашки1991 Prishtine, АлбанијаKTRA
61163AceTemelkovskiМашки1966 Veles, Македонија
62164PhilipJacksonМашки1964 Skopje, МакедонијаDelta
63165DarkoPetrusevskiМашки1982 Skopje, Македонија502
64166ValjetGerguriМашки1989 Prishtine, КосовоTreventi
65167ATANASPETROVМашки1976 SOFIA, БугаријаClimb&Run490
66168TsvetelinZamfirovМашки1980 Sofia, БугаријаClimb&Run468
67169ЖаркоМарковскиМашки1991 Скопје, Македонија447
68170MihajloTrajkoskiМашки1989 Skopje, Македонија497
69171АлександарМанојловскиМашки1972 Скопје, МакедонијаЉуботен
70172NikolaIlićМашки1988 Zlatibor, СрбијаBRC Trail Crew652
71173ZdravkoDejanovicМашки1965 Skopje, МакедонијаPSK Anapurna460
72174AleksandraTodorovićЖенски1974 Belgrade, Србија440
73175GoranPop-IvanovМашки1973 Skoipje, МакедонијаNRC – Nike + Run Club Skopje
74176BrendanFilipovskiМашки1978 Skopje, АвстралијаVodno Canaries394
75177BojanMickovskiМашки1982 Skopje, МакедонијаKalina&Acko492
76178SlobodanPanajotovМашки1999 Strumica, МакедонијаAK BELASICA RAN457
77179ToniManevМашки1983 Shtip, Македонија455
78180NikolaCicoskiМашки1984 Skopje, МакедонијаTREX
79181JelenaJanežićЖенски1988 Belgrade, Србија
80182NeritanKurteshiМашки1968 Tirana, АлбанијаMaraton Albania
81183ViktorMihaylovМашки1985 БугаријаPalyak Pernik429
82185GentianLikajМашки1987 Prishtina, КосовоKTRA Team525
83186ArinetaMULAЖенски1988 Prishtine, КосовоKTRA496
84187LumniHaxholliМашки1973 Prishtina, КосовоKTRA
85188ЉубенКоцевМашки1992 Скопје, Македонија/572
86189HekuranAlijaМашки1986 Prishtine, КосовоKTRA
87194ErzenZyberajМашки1987 Prishtina, КосовоGërmia555456
88196BejtushKiçmariМашки1977 Prishtina, КосовоKTRA
89197TaulantTanushajМашки1989 Prishtine, КосовоKTRA
90198VisarMuharremiМашки1977 Prishtina, КосовоKTRA
91200BurimLeciМашки1981 Pristina, КосовоKTRA500
92201AleksandarSimjanoskiМашки1981 Tetovo, МакедонијаTREX585
93202IlirZhegrovaМашки1989 КосовоNo Team466
94203BorcheMiloskovskiМашки1968 Skopje, МакедонијаTREX483
95204MilošPopovićМашки1975 Beograd, СрбијаInd473
96205NikolaJanevМашки1994 СКОПЈЕ, МакедонијаTREX
97206AbdyrrahimHaxhidemaМашки1965 Ferizaj, КосовоFerizaj trail running450
98207DejanchoSandevМашки1977 Skopje, Македонија
99208DashamirÇaliМашки1958 Tirana, АлбанијаMaraton Albania574
100209ЈовицаАпостоловскиМашки1982 Скопје, МакедонијаПСК Х2О518
101215AleksandarBuleskiМашки1985 Ohrid, МакедонијаМат немат имат немат
102AleksandraMalinovska JohnsonЖенски1978 Skopje, Велика Британија
103ДаркоШиповиќМашки1985 Скопје, МакедонијаTREX441
104MartinaMileva JovanovskaЖенски1990 Skopje, МакедонијаTREX480
105NaimFoniqiМашки1968 Prishtina, КосовоKTRA
106ValentinaJoshevskaЖенски1975 Skopje, МакедонијаNRC-Nike+Run Club Skopje
107JasharStatovciМашки1982 Prishtina, КосовоKTRA
108KristijanArsovskiМашки1999 Skopje, Македонија446
109AleksandarPenshovМашки1970 Veles, МакедонијаMakedonija
110ИгорАтанасовМашки1990 Битола, Македонија
111ТониАтанасовМашки1995 Скопје, Македонија
112DenisHajdarevicМашки1986 Skopje, Македонија

Пријавени учесници за Водно Треил

Ред. Бр.Стартен
БИБ Број
ИмеПрезимеПолГод. на
раѓање
ЗемјаКлубiTRA индекс
1501SnezanaDjuricЖенски1990 Kragujevac, СрбијаArduua Skyrunning team549
2502ElenaRtoskaЖенски1998 Prilep, Македонија519
3503СашоБогојевскиМашки1981 Скопје, МакедонијаNRC - Nike + Run Club Skopje644
4504MichaëlVan BaelenМашки1992 Westmalle, БелгијаAOK Zlatovrv685
5505MarijaPelikonЖенски1981 Skopje, Македонија/512
6506MeriChkripeskaЖенски1989 Prilep, МакедонијаAOK Zlatovrv486
7507PetreZavirovskiМашки1994 Skopje, МакедонијаAK Vardar
8511ROBERTVELKOVSKIМашки1988 SKOPJE, Македонијаkorruners
9512DarkoJovanovМашки1989 Skopje, МакедонијаKoRRunners
10513ПанчеЗафировМашки1984 Кочани, МакедонијаМТБ Исток526
11514ЕмилКочовскиМашки1987 Скопје, Македонија
12515NinaNakovaЖенски1977 1000 Skopje, МакедонијаNRC - Nike+Run Club Skopje
13516DraganRajkovićМашки1971 Beograd, СрбијаBRC Trail Crew416
14517IskraBelceva-RistovskaЖенски1977 1000 Skopje, Македонија
15518MartinDimovskiМашки1989 Skopje, МакедонијаKORRUNNERS
16519LjiljanaRajkovićЖенски1972 Beograd, СрбијаBRC Trail Crew392
17520АлександарИлиевМашки1974 Скопје, Македонија091RUNCrW
18521SavicaPop TonevaЖенски1977 1000 Skopje, МакедонијаNRC - Nike+Run Club Skopje
19522МаркоХиниќМашки1989 Скопје, МакедонијаKente Kunta Kinte
20523АлександарХристовМашки1969 Скопје, МакедонијаNRC - NIKE + RUN CLUB Skopje, Trio Vodno
21524ФросинаДишлијовскаЖенски1991 Скопје, Македонија
22525БојанЛекиќМашки1990 Скопје, МакедонијаСПДД416
23526ФилипХристовМашки1971 Скопје, МакедонијаТрио Водно, I love hiking
24527SunchicaBliznakovskaЖенски1976 Skopje, МакедонијаI love hiking Macedonia
25528ДалиборЈовановскиМашки1991 Скопје, МакедонијаСПДД
26529ДимитарВеличковскиМашки1998 Скопје, Македонија
27530МартинПоповскиМашки1985 Скопје, МакедонијаАК Вардар
28531BranislavNikoloskiМашки1979 Skopje, Македонија
29532ALEKSANDARANCEVSKIМашки1987 SKOPJE, Македонијаkorruners
30533ZoranTrajkovskiМашки1984 skopje, Македонија
31534ДеанИвановскиМашки1979 Скопје, МакедонијаRasta Runners615
32535JonatanForsbergМашки1984 Goteborg, Шведска343
33536MilanAndreevМашки1983 Skopje, МакедонијаRasta Runners374
34537ХристифорПејовскиМашки1981 Скопје, МакедонијаАК Вардар
35538RadicaJovanovaЖенски1991 Stip, МакедонијаKoRRunners425
36539SashoSpasovskiМашки1984 Skopje, МакедонијаKoRRunners
37540LjupcoTrajkovМашки1979 Skopje, МакедонијаKorrunners
38541PetarBunevskiМашки1995 Skopje, Македонија
39542GoranVelkoskiМашки1975 Skopje, МакедонијаTrio Vodno
40543NikolaGjorgjievМашки1983 Skopje, МакедонијаAllga san448
41544GjorgjiKostadinovМашки1992 Skopje, Македонија315
42545ВладоВељановскиМашки1975 Скопје, МакедонијаKoRRuners
43546МихаилоАндриќМашки1988 Скопје, Македонија
44547StefanRajchinoskiМашки1991 Skopje, Македонија
45548БојанСапуновМашки1978 Скопје, МакедонијаKoRRunners
46549DejanTabakovskiМашки1986 Skopje, МакедонијаKoRRunners
47550NikolajApostolovskiМашки1996 Skopje, Македонија
48551AnastasijaSlavkovskaЖенски1998 Skopje, МакедонијаPk Makedon
49552TomislavKartalovМашки1978 Skopje, МакедонијаFEIT544
50553БојанМитковскиМашки1987 Скопје, Македонија
51554АлександарЈуруковскиМашки1978 Скопје, МакедонијаKoRRunners309
52555ЈорданКарталовМашки1979 Скопје, МакедонијаKoRRunners
53556MareSrbinovskaЖенски1979 Skopje, МакедонијаFEIT
54557ВАЛЕНТИНАУЗУНОВАЖенски1966 БОГДАНЦИ, МакедонијаАтлетски клуб 7ми Ноември Гевгелија
55558AleksandarKochovskiМашки1983 Skopje, МакедонијаKoRЯunners
56559MarijanPop AngelovМашки1964 Skopje, МакедонијаKorruners
57560DragicaDodevskaЖенски1987 Skopje, МакедонијаKoRRunners
58561MarijaDodevskaЖенски1978 Skopje, МакедонијаKalcini
59562IrinaB.BorozanovaЖенски1978 Skopje, МакедонијаNike Run Club Skopje
60563SlobodanMladenovskiМашки1982 Skopje, МакедонијаKoRRuners
61564MeriMitevskaЖенски1991 Shtip, Македонија
62565СимонаТрајковаЖенски1993 Штип, Македонија
63566BORISGJORGJIEVМашки1957 KAVADARCI, МакедонијаMERIDIAN ATLETIK EKO
64567ValentinaJoshevskaЖенски1975 Skopje, МакедонијаNRC - Nike Run + Club Skopje
65568MagdalenaWysockaЖенски1982 Skopje, ПолскаPolish Embassy
66569НаташаГичеваЖенски1982 Штип, МакедонијаPD Planinski Duh300
67570ArtenBAJRUSHIМашки1973 PRISHTINA, КосовоKTRA441
68571БобанГеоргиевМашки1989 Скопје, Македонија479
69572FilipNajdoskiМашки1987 Skopje, МакедонијаFitHub
70573AlisaHasaniЖенски1993 Prizren, Косовоna
71574ArtanBehluliМашки1974 Prishtina, Косово400
72575МаринелаМирчевскаЖенски1992 Скопје, Македонија
73576MarkoChavdarМашки1996 Skopje, МакедонијаChicho
74577IlinaKrstevskaЖенски1999 Skopje, МакедонијаChicho
75578Ana MarijaTrajkovskaЖенски1999 Skopje, МакедонијаChicho
76579StefanTrajkovМашки1993 Stip, МакедонијаSolar Macedonia
77580VeronikaAndonovskaЖенски1997 Skopje, МакедонијаChicho
78581МаркоЃорѓиевМашки1989 Скопје, Македонија/
79582КалинМитрескиМашки1990 Скопје, МакедонијаСКОБУЛ
80583АлександарКрстескиМашки1981 Скопје, Македонија
81584LjupkaLefterovaЖенски1979 Skopje, Македонија
82585ИлијаУгуровМашки1972 Скопје, Македонија
83586LaraKrsteva-IcokaevaЖенски1971 Skopje, МакедонијаNRC - Nike + Run Club Skopje
84587MladenTasevskiМашки1999 Skopje, Македонија
85588NevenaTopličićЖенски1992 Trstenik, СрбијаLjukten PSD Trstenik
86589VladimirSinđelićМашки1991 Trstenik, СрбијаLjukten PSD Trstenik
87590GoranČolićМашки1965 Trstenik, СрбијаLjukten PSD Trstenik
88591ТошеЗафировМашки1984 Кочани, Македонија
89592КостадинаЈукиќЖенски1983 Скопје, Македонија
90593GranitAhmetiМашки1982 Prishtina, КосовоKtra
91594DejanNesicМашки1972 Jagodina, СрбијаPK "Runolist" - Jagodina
92595BiseraNikolovskaЖенски1983 Skopje, Македонија091RUNCrW407
93596DejanDichoskiМашки1997 Skopje, Македонија
94597VladimirAceskiМашки1985 Skopje, МакедонијаNRC – Nike + Run Club Skopje372
95598СањаДуранскиЖенски1983 Скопје, МакедонијаI love hiking
96599БојанСимоновскиМашки1986 Скопје, Македонијаadidas runners Skopje
97600АлександарСаздовМашки1979 Скопје, Македонија
98601ЗоранЈаневскиМашки1971 Велес, МакедонијаВелес Бајкинг - Велес
99602VladimirGjorgjevikjМашки1979 Skopje, МакедонијаBODYTEC.MK
100603VlatkoGrozdanovskiМашки1968 Bitola, МакедонијаG
101604TomislavKoshinovski BuhaМашки1990 Skopje, МакедонијаKANTINA & HONEY ADVENTURES
102605FilipTrojachanecМашки1989 Skopje, Македонија378
103606AlbulenaSadikaj UkajЖенски1986 Prishtina, КосовоKTRA
104607JelenaDonevicЖенски1986 Македонија
105608RicardMüllerМашки1980 Aargau, ШвајцаријаN/A
106609VlatkoJakimoskiМашки1985 Skopje, МакедонијаAK Vardar333
107610TodeJovanoskiМашки1977 Prilep, МакедонијаPrilep Running High
108611StefanBogeskiМашки1990 Prilep, Македонија
109612КетиТомескаЖенски1990 Прилеп, Македонија
110613МаркоАлексовскиМашки1991 Скопје, Македонија
111614ДејанПетковМашки1982 Скопје, МакедонијаPetkov Running Team432
112615ЕленаДиновска ЗарапчиевЖенски1984 Скопје, МакедонијаAK 8
113616StefanStojanovskiМашки1991 Skopje, МакедонијаManchester Junajted
114617VaskoPavlovskiМашки1991 Skopje, МакедонијаManchester Junajted
115618NikolaNikolovМашки1985 Skopje, МакедонијаNRC-Nike+Run Club
116619EdonCanaМашки1979 Rahovec, Косово
117620СпаскоАлексовМашки2002 Штип, Македонија
118621MarjanAleksovskiМашки1977 Kavadarci, Македонија
119622MatejaDicoskaЖенски1993 Ohrid, Македонија
120623JovicaRistovskiМашки1988 Skopje, Македонијаadidasrunners Skopje603
121624KristijanRistovskiМашки1982 Skopje, Македонијаadidasrunners Skopje
122625СотирМајаМашки1993 Крушево, Македонија
123626НиколаНисевМашки1995 Кочани, Македонија
124627AleksandarStoichovskiМашки1974 Skopje, МакедонијаKoRRuners482
125628ДенисПоповскиМашки1980 Струмица, Македонија
126629GoranStanoevskiМашки1973 Skopje, Македонија
127630RenataRadicevic StanoevskiЖенски1974 Skopje, МакедонијаNrc nike run clup skopje
128631VALONXOXAМашки1989 PRISHTINA, КосовоKTRA
129632NikolSekulovaЖенски1997 Skopje, ЧешкаKoRRunners
130633StrahilVelkovskiМашки1980 Skopje, МакедонијаFast Family
131634AleksandarCvetkovskiМашки1979 Skopje, МакедонијаFast Family
132635AleksandarDimitrijevicМашки1972 Skopje, МакедонијаFast Family
133636LjupchoSh. CvetkovskiМашки1980 Skopje, МакедонијаFast Family
134637LjubisaAndreicМашки1967 Kumanovo, МакедонијаPsk Anapurna
135638DejanNaumovМашки1994 Kocani, Македонија
136639МиткоТачевскиМашки1983 Скопје, Македонија
137640ВладимирИветиќМашки1985 Скопје, МакедонијаFast Family
138641PredragDjericМашки1978 Beograd, СрбијаBrc Trail Crew
139642ЈовицаРутескиМашки1984 Скопје, МакедонијаFast Family
140643АнаСоколовскаЖенски1991 Скопје, МакедонијаAј лав хајкинг груп Македонија
141644СтефанАрсовскиМашки1986 Скопје, МакедонијаAј лав хајкинг груп Македонија
142645AntonioBrankovikjМашки1990 Skopje, Македонија
143646ТимоПоповскиМашки1976 Струмица, Македонија
144647VanchoNikolovskiМашки1982 Skopje, Македонијаadidasrunners Skopje
145648NikolaArsovМашки1985 Skopje, Македонија295
146649ХристијанТомевскиМашки1997 Охрид, МакедонијаКултуролошка иницијатива 5 до 12383
147650BiljanaTunevaЖенски1986 Shtip, МакедонијаHalkbank AD Skopje336
148651ОгненБеќаровскиМашки1994 Скопје, Македонија
149652AmirAbdulaМашки1994 Prizren, Косово
150653MirelaĐurđevićЖенски1984 Jagodina, СрбијаPK "Runolist" - Jagodina
151654ЃоргиНастевскиМашки1989 Скопје, МакедонијаNRC – Nike + Run Club Skopje
152655ХристинаСекулоскаЖенски1995 Скопје, МакедонијаNRC- Nike + Run Club Skopje
153656ДејанМихајловскиМашки1978 Скопје, МакедонијаNRC- Nike+Run Club SKopje
154657BiljanaArsovskaЖенски1995 Skopje, Македонија
155658VesnaDzugomanovaЖенски1979 Skopje, МакедонијаNRC NIKE+RUN CLUB -SKOPJE
156659NadicaMandalovaЖенски1991 Skopje, МакедонијаБрегли
157660АлександарМирчевскиМашки1994 Скопје, Македонија
158661LazarBanovМашки1991 Skopje, МакедонијаБрегли
159662MirjanaFilevskaЖенски1977 Skopje, Македонија
160663IlijaLeveskiМашки1997 Ohrid, МакедонијаКултуролошка Иницијатива 5 до 12485
161664LeutrimOsmaniМашки1996 Prishtine, КосовоX-Trailers
162665БојанАндоновМашки1997 Штип, МакедонијаИ.О. Еквинокс
163666JovanTrpevskiМашки1980 Skopje, МакедонијаKoRRunners
164667GoranVelkoskiМашки1978 Skopje, МакедонијаKoRRunners392
165668NinoslavSevicМашки1977 Beograd, СрбијаBRC TRAIL CREW
166669IsaGacaferiМашки1983 10000, КосовоX Trailers
167670IvoLjatkoskiМашки1994 Ohrid, Македонија370
168671ZoranRistovМашки1979 Vinica, МакедонијаNatura Running Squad427
169672ТониЦветкоскиМашки1995 Охрид, Македонија512
170673RobertIlievМашки1982 Vinica, МакедонијаNatura Running Squad497
171674DeanRistovМашки1986 Vinica, МакедонијаNatura Running Squad
172675VladimirPavlovМашки1985 Vinica, МакедонијаNatura Running Squad469
173676DarkoAtanasovМашки1978 Vinica, МакедонијаNatura Running Squad456
174677MartinaChupetreskaЖенски1987 Skopje, МакедонијаH20
175678КристијанКостовМашки1991 Скопје, МакедонијаNRC-Nike+Run Club Skopje
176679MijalchoAndonovskiМашки1986 Veles, МакедонијаA.k.delta
177680TeaDimitrovskaЖенски1999 Skopje, Македонија
178681KristijanMojsovskiМашки1986 Skopje, МакедонијаMojsovski
179682ShkëlqimSopjaniМашки1987 Prishtinë, КосовоX-TRAILERS
180683DraganSavčićМашки1963 Novi Sad, СрбијаBRC Trail CREW
181684PleuratHaliliМашки1981 Prishtine, Косово
182685МартинДамескиМашки1983 Прилеп, МакедонијаЗАПС Единак558
183686BlerimBerishaМашки1987 Prishtine, КосовоX-Trailers
184687ЕмилМифтариМашки1977 Скопје, Македонија
185688MarioVeljanovМашки1997 Skopje, Македонија
186689KrsteIloskiМашки1981 Ohrid, Македонија377
187690ФилипИлиевМашки1987 Скопје, Македонија
188691PetarTodorovskiМашки1987 Skopje, МакедонијаCrossFit Skopje
189692ГоранПоповскиМашки1981 Куманово, МакедонијаТрекс
190693ZoranGjorcevМашки1966 Kavadaraci, МакедонијаMeridijan Atletik eko
191694LjupceRistovМашки1996 Stip, Македонија
192695FilipShulevskiМашки1993 Skopje, Македонија
193696ГоранТасевскиМашки1979 Скопје, МакедонијаKorrunners
194697ZlatkoNikolovМашки1989 Kocani, МакедонијаMTB ISTOK622
195698АнгелПоп АнгеловМашки1963 Кавадарци, Македонија
196699StoleTrajkovМашки1972 Radovis, Македонија
197700БлагојАлексовскиМашки1975 Скопје, МакедонијаMeridijan Eko Atletik
198701ViktorBiboskiМашки1986 Skopje, МакедонијаSparkasse Leasing
199702YllRamadaniМашки1991 Prishtine, Косово
200703AleksandarMojsovskiМашки1982 Skopje, МакедонијаMojsovski
201704MarijanLaksМашки1978 Skopje, МакедонијаNRC- Nike+Run Club Skopje
202705ЈеленаДоневиќЖенски1986 Скопје, Македонија
203706VaskoDinevМашки1979 Strumica, Македонија
204707SlobodanJovanovskiМашки1961 Skopje, Македонија
205708DanielaJovanovikЖенски1974 Skopje, Македонија
206709GoranPopovМашки1992 Skopje, МакедонијаRekreativci
207710BorcheIvanovМашки1990 Vinica, МакедонијаRekreativci
208711ViktorKajtazovМашки1993 Gevgelija, МакедонијаRekreativci
209712MartinGavrilovicМашки1987 Skopje, Македонија
210713NikolaPolizovskiМашки1981 Strumica, МакедонијаBelasica Run
211714АнгелинМладеновскиМашки1998 Скопје, Македонија
212715DanchoDimkovМашки1986 Kavadarci, Македонија
213716OLGADINEVAЖенски1978 KAVADARCI, ЧешкаMERIDIJAN ATLETIK EKO
214717ДраганНиколовскиМашки1991 Скопје, МакедонијаСПДД
215718KrsteMoskovМашки1992 Valandovo, Македонија
216719BojanAnticМашки1986 Skopje, Македонија
217720StanishaVeljkovikjМашки1984 Skopje-Karposh, МакедонијаNRC - Nike + Run Club Skopje400
218721ViktorijaKrstevskaЖенски1990 Skopje, МакедонијаAAK Skobul
219722AnaPoceva PanovskaЖенски1975 Skopje, МакедонијаNRC-Nike + Run Club
220723DimitarMarkovМашки1992 Kavadarci, Македонија
221724BojanKalicaninМашки1971 Belgrade, СрбијаBRC Trail Crew
222725ДимитарПоповскиМашки1977 Скопје, МакедонијаSNR
223726БорчеГлафчеМашки1994 Скопје, Македонија405
224727MartinKoceskiМашки1989 Prilep, МакедонијаOK Zlatovrv
225728MarinaMiljkovicЖенски1981 Belgrade, СрбијаBrc trail crew368
226729IgorArsovskiМашки1989 Skopje, Македонија
227730ToniCvetkovskiМашки1970 Skopje, МакедонијаKorrunners
228731ЉубомирСтошевскиМашки1990 Скопје, МакедонијаI LOVE HIKING MACEDONIA
229732РенатаНесторовскаЖенски1992 Скопје, МакедонијаСПДД
230733AnaKostovskaЖенски1990 Skopje, МакедонијаSPDD
231734StefanTrendafilovМашки1989 Skopje, Македонија
232735MajaMladenovic BogovacЖенски1974 Belgrade, СрбијаBRC Trail Crew358
233736ToniDimovskiМашки1991 Tetovo, МакедонијаСПДД
234737VladimirPotricМашки1982 Kragujevac, СрбијаArduua
235738BoroApostoloskiМашки1968 Skopje, МакедонијаEKIPA
236739ИвоМладеновскиМашки1981 Скопје, Македонија
237740БраниславЗариќМашки1979 Скопје, МакедонијаKindergarten Hooligans
238741TomePulejkovМашки1990 Skopje, Македонија
239742PetarVodenskiМашки1996 Берово, Македонија
240743БорчеБуровскиМашки1997 Берово, Македонија
241744BorcheEftimovМашки1974 Kochani, МакедонијаMTB Istok526
242745MarjanIcoskiМашки1989 Ohrid, Македонија336
243746АлександарГеоргиевскиМашки1974 Скопје, Македонија
244747MilosAjdarovicМашки1981 Kragujevac, Србија
245748ViktorMojsovskiМашки2002 Skopje, Македонија
246749ГоранШоповскиМашки1988 Скопје, Македонија
247750ИванПешовскиМашки1993 Пробиштип, Македонија
248751ВладоСимеоновМашки1970 Кочани, МакедонијаМТБ Исток561
249752ДушанНаумовскиМашки1998 Скопје, МакедонијаЕКИПА
250753ЗоранДуковМашки1977 Велес, МакедонијаКПС Азот
251754ТашкоПоповскиМашки1991 Скопје, Македонија
252755DarkoAdjievМашки1972 Skopje, Македонијаmall.mk
253756АлександарНајдевскиМашки1991 Skopje, МакедонијаСПДД
254757AlekApostolovskiМашки1999 Skopje, Македонија
255758ArbërVitijaМашки1986 Prishtina, Косово
256759ВлаткоРајчинМашки1983 Скопје, Македонија
257760NikolaPeshevskiМашки1991 Skopje, МакедонијаBez klub
258761ДаркоГлавчеМашки2002 Скопје, Македонија
259762AleksandarBrankovicМашки1981 Skopje, МакедонијаAleksandar Coaching495
260763AnetaAnevska MitrevskaЖенски1973 Skopje, МакедонијаNrc Nike Run Club Skopje
261764КристијанПетковскиМашки1985 Скопје, Македонија
262765JelenaPetrovicЖенски1979 Belgrade, Србија420
263766DanijelaDanilovićЖенски1968 Belgrade, Србија429
264767KristinaKunovskaЖенски1976 Skopje, МакедонијаKorraners
265768BrankaŠošič-JurjevićЖенски1972 Beograd, СрбијаBRC Trail Crew
266769ВељанПаризовМашки1990 Кавадарци, МакедонијаМеридијан Атлетик Еко440
267770НиколаТрифуноскиМашки1988 Охрид, Македонија
268771SlobodankaJakimovskaЖенски1975 Skopje,
269772GoceDimitrievskiМашки1982 Skopje,
270773АлександарПопоскиМашки1997 Прилеп, Македонија
271774МИЦАНАУМЧЕВСКАЖенски1964 КАВАДАРЦИ, МакедонијаМЕРИДИЈАН АТЛЕТИК ЕКО
272775JankoJanevМашки1984 Strumica, Македонија
273776ЃОРЃИНАУМЧЕВСКИМашки1962 КАВАДАРЦИ, МакедонијаМЕРИДИЈАН АТЛЕТИК ЕКО
274777IvoStojanovskiМашки1983 Skopje, Македонија/413
275778IvanaKosticЖенски1984 Belgrade, Србија
276779DarioGjorgjioskiМашки1993 Prilep, МакедонијаZAPS "Edinak" - Prilep547
277780DejanKjirovskiМашки1986 Skopje, МакедонијаKalinaAcko
278781AleksandarNikolovskiМашки1986 Skopje, МакедонијаThe Iceman
279782KristijanDimkovskiМашки1993 Skopje, Македонија
280783DamjanGrozdanovskiМашки1994 Skopje, Македонија
281784MarioKotevskiМашки1998 Skopje, Македонија
282786HristijanNasevskiМашки1996 Prilep, МакедонијаOK Zlatovrv636
283787AleksandarStojkovМашки1981 Skopje, Македонија
284788ZoranStojkovМашки1985 Skopje, Македонија
285789MilošNedićМашки1992 Beograd, СрбијаBRC Trail Crew
286790ZlateDodevskiМашки1990 Skopje, Македонија414
287791MustafaBelaМашки1962 Skopje, МакедонијаSHMA Gazi Baba
288792IrfanAbdulaМашки1981 Skopje, МакедонијаSHMA Gazi Baba
289793ShabanLezaМашки1964 Skopje, МакедонијаSHMA Gazi Baba
290794GoranAndonovskiМашки1978 Skopje, МакедонијаBorjan i Iva
291795МикиПетровскиМашки1983 Велес, Македонија
292796ДимчеАндреевМашки1987 Велес, Македонија
293797СлавеСтојаноскиМашки1983 Охрид, Македонија338
294798DankoGligoroskiМашки1985 Ohrid, Македонија
295799StevchoNaumovskiМашки1982 Ohrid, МакедонијаOhridTrcat
296800SandraPribanovićЖенски1993 Kragujevac, СрбијаPek Gora
297801GjorgeTasevМашки1989 Strumica, Македонија
298802ĐurđeAtanackovićМашки1986 Kragujevac, СрбијаKES Kragujevac
299803StojancheNaskovМашки1982 Vinica, Македонија455
300804AleksandarSmilkovМашки1979 Skopje, Македонија
301805SlavicaDamjanskaЖенски1974 Skopje, Македонија
302806DijanaJordanovaЖенски1977 Skopje, Македонија
303807KlimentBlazheskiМашки1992 Skopje, Македонија
304808MarijaOstojcicЖенски1981 Skopje, Македонија
305809MajaGjorgjevskaЖенски1988 Skopje, МакедонијаKorrunners
306810ГоцеЦветаноскиМашки1973 Скопје, Македонија
307811MarkoManevМашки1988 Skopje, Македонија
308812GjokoMARINKOVIKJМашки1985 Skopje, МакедонијаKorunners
309813ИгорДичоскиМашки1989 Охрид, Македонија
310815MarioKoteskiМашки1999 Prilep, МакедонијаAOK Zlatovrv589
311816КристинаНаковскаЖенски1986 Скопје, МакедонијаNRC - Nike + Run Club Skopje
312817СТОЈЧЕПЕТРОВСКИМашки1980 КРИВА ПАЛАНКА, МакедонијаNRC - NIKE + RUN CLUB SKOPJE
313818IvanaNastovskaЖенски1994 Prilep, Македонија
314819drilonvisokaМашки1991 Prishtina, КосовоKosova Trail Running Association
315820TalijaPetreskaЖенски1982 Prilep, МакедонијаZlatovrv
316821DarioNaumovМашки1995 Skopje, Македонија/
317822HanaXhemajliЖенски1990 Prishtina, КосовоKTRA
318823FlorentZhuniqiМашки1987 Prishtinë, КосовоKTRA
319824YllkaBajrushiЖенски1982 Prishtina, КосовоKTRA
320825LirijeDedinca ArifajЖенски1986 Prishtina, КосовоKTRA
321826NitaLatifiЖенски1992 Prishtina, КосовоKtra
322827BernardNikajМашки1978 Prishtina, КосовоKTRA
323828RitaZeqiriЖенски1995 Prishtine, Косово
324829BujarGashiМашки1979 Prishtinë, КосовоKTRA
325830GjylinazeBrahaЖенски1970 Prishtina, КосовоKTRA
326831LabinotLimoniМашки1992 Pristina, КосовоTeam KTRA222
327832ShkumbinCenaМашки1983 Prishtine, КосовоKTRA
328833AdnanBislimiМашки1979 Prishtine, КосовоKTRA
329834DritaDeskuЖенски1990 Prishtina, КосовоKtra
330835GranitAbdullahuМашки1988 Prishtina, Косовоktra
331836ValentinaImerajЖенски1982 Prishtina, КосовоKtra
332837NuhiKryeziuМашки1954 Prishtina, КосовоKTRA
333838batongashiМашки1993 Pristina, Косовоktra
334839MentorBerishaМашки1991 Fushe Kosove, КосовоGermia555
335840GijasiGjigolliМашки1975 Vushtrri, Косово
336841LabiNotiМашки1975 Prishtine, КосовоKTRA
337842LuanAjetiМашки1982 Prishtina, КосовоKTRA
338843NjomzaKadolli AjetiЖенски1983 Prishtine, КосовоKTRA
339844UraganAlijaМашки1978 Prishtina, КосовоKTRA390
340845RasimMrlakuМашки1977 Prishtina, КосовоKTRA
341846RamushHaradinajМашки1968 Prishtina, КосовоKTRA
342847AlmiraSylajЖенски1995 Prishtina, КосовоKTRA
343848PetritKllokoqiМашки1987 Prishtina, КосовоKTRA
344849BesartGërguriМашки1990 Prishtina, АлбанијаKTRA298
345850FetijeSelimiЖенски1976 Prishtinë, КосовоKtra369
346851ValonEjupiМашки1984 Prishtina, КосовоKTRA
347852LonahKabashiЖенски1992 fushe kosove, КосовоKTRA
348853EdmondJakupiМашки1977 Prishtina, КосовоKTRA383
349854ArtaBujupi-ShalaЖенски1980 Fushë Kosovë, КосовоKTRA
350855SrdjanMátéМашки1996 Belgrade, СрбијаPSK Pobeda Beograd
351856StefanAleksovskiМашки1999 Skopje, Македонија
352857BesSimnicaМашки1985 Prishtina, КосовоKtra
353858DekorimSahitiМашки1988 Prishtina, КосовоKtra
354859GazmendGashiМашки1993 Prishtina, КосовоKTRA
355860SofijaFilipovikЖенски1972 Skopje, МакедонијаTrex
356861ArianJusufiМашки1991 Skopje, Македонија
357862OliverDugalikjМашки1984 Skopje, Македонија408
358863BobanMicevМашки1987 Stip, Македонија
359864DejanLazarovМашки1977 Skopje, Македонија
360865AgronRamadaniМашки1981 Pristina, Косово362
361866LeartSaraçiniМашки1994 Skopje, Македонија
362867SandraArsovskaЖенски1991 Skopje, Македонија
363868ValentinaMandalovaЖенски1999 gevgelia, Македонија7mi noemvri
364869nuriametadilМашки1990 skopje, Македонијаakliria560
365870FitonKastratiМашки1990 Prishtine, Косово
366871ÇlirimSahitiМашки1999 Prishtine, КосовоKTRA
367872FehmiRAMOSAJМашки1978 Prishtina, КосовоX-Trailers
368873IgorGjorgjievskiМашки1973 Скопје, МакедонијаMeridijan Eko
369874КирилКочевМашки2001 Скопје, Македонија
370875SaliShoshiМашки1974 Pristina, КосовоGermia 555
371876PecoStojkoskiМашки1965 Prilep, МакедонијаAlfison
372877FaniHorvatЖенски1975 Skopje, СловенијаNRC - NIKE + RUN CLUB304
373878IVANVUKELICМашки1976 Skopje, Македонија
374879MilanCvetkovikjМашки1980 Kumanovo, МакедонијаPro Fitness432
375880PellumbMuhaxhiriМашки1990 Prishtina, КосовоGERMIA 555
376881ЗоранМаневскиМашки1976 Скопје, МакедонијаI Love Hiking
377882JavierRuizМашки1979 Granada, ШпанијаEvoluxer
378883SashoRusovskiМашки1974 Skopje, Македонија413
379884AzemRexhajМашки1975 Prishtina, КосовоX-Trailers
380885MiloshMitrevМашки2002 Skopje, Македонија
381886StefanaqGodellaМашки1959 Tirana, АлбанијаMaraton Albania349
382887LeonardPecoМашки1974 Tirana, АлбанијаMaraton Albania392
383888ZoricaGjorcevaЖенски1974 Kavadarci, МакедонијаMeridijaneko
384889ЃорѓиБелевскиМашки1996 Кавадарци, Македонија
385890SefatIsufiМашки1990 Trnovac, КосовоKTRA
386891IlirSinaniМашки1971 Prishtine, КосовоKTRA
387892PranveraSelimiЖенски1993 Prishtina, КосовоKTRA - Kosovo
388893АтанасБоневМашки1985 Струмица, Македонија
389894ManushaqeNuraЖенски1990 Prishtina, Косово
390895GurakuqHaradinajМашки1991 Prishtine, КосовоKTRA
391896AlbulenaHaradinajЖенски1987 Prishtine, КосовоKTRA
392897ElviraDushkuЖенски1982 Prishtine, КосовоKTRA
393898QëndrimSahitiМашки1990 Prishtinë, Косово
394899PetarKirilovМашки1992 Prilep, Македонија
395900AzdrenÇelajМашки1989 Prishtina, Косово
396901GoranDamjanoskiМашки1976 Skopje, Македонија
397902АлександарДимитровскиМашки1979 Скопје, МакедонијаAC Endurance339
398903DimitriDimitrovМашки1986 Ohrid, МакедонијаOhrid trail
399904СтевчеЛуковМашки1981 Скопје, Македонија
400905MarijaPavlovicЖенски1981 Kragujevac, СрбијаKlub ekstremnih sportova "Kragujevac"
401906ИванВеличковскиМашки1993 Скопје, Македонија
402907SanjaPremceskaЖенски1991 Skopje, МакедонијаPK Makedon
403908KsenijaBlažićЖенски1974 BEOGRAD-ZVEZDARA, СрбијаBRC Trail Crew
404909DunjaLukovicЖенски2000 Belgrade, СрбијаBRC Trail Crew
405910SafetSylajМашки1970 Suhareke, Косово
406911PetarKolekevskiМашки1989 Skopje, МакедонијаI love hiking
407912АнитаКитановаЖенски1994 Кочани, Македонија
408913NimanDreshajМашки1980 Prishtina, КосовоGermia 555392
409914ДушкоПетрушевскиМашки1984 Скопје, МакедонијаПк.Македон
410915RodrigoCrichtonМашки1972 Las Vegas, САД
411916JovanDimovskiМашки1997 Skopje, МакедонијаI Love Hiking Macedonia
412917NaimZyberajМашки1986 Prishtina, КосовоGërmia 555
413918ImerAsllaniМашки1974 Obiliq, КосовоTeam Gërmia 555367
414919CinziaPaneroЖенски1963 Belgrade, СрбијаBRC Trail Crew415
415920ТониМасевскиМашки1976 Скопје, Македонија
416921AleksandarMitrevskiМашки1990 Negotino, МакедонијаMeridijan Athletic ECO
417922MexhidRexhajМашки1981 Prishtina, КосовоGërmia 555
418923NexhatHajdariМашки1990 Drenice, КосовоTeamGermia555
419924DritaAvdiuЖенски1983 Prishtina, КосовоKTRA TEAM
420925KaltrinaHajdarajЖенски1993 Prishtine, Косово
421926ТатијанаФилиповска ЗдравескаЖенски1982 Скопје, Македонија
422927МарјанТуртуровМашки1986 Скопје, Македонија
423928НиколаНешкоскиМашки1986 Скопје, МакедонијаВело Училишта / Пеленица
424929AleksandarSotirovskiМашки1987 Tetovo, Македонија423
425930STOILKOSTOICEVМашки1979 Skopje, МакедонијаFENIKS - SPORSKI KLUB NA SLEPI LICA
426931СрѓанМилошевскиМашки1976 Велес, Македонија
427932ДаркоШиповиќМашки1985 Скопје, МакедонијаTREX / KoRЯunners440
428933МартинТалескиМашки1986 Скопје, Македонија
429934IsakSheholliМашки1969 Prishtina, Косово555
430935CorneliaSchneiderЖенски1977 Duesseldorf, ГерманијаFree to Run
431936KenTaylorМашки1962 Battle, Велика БританијаFree to Run
432937BiljanaBrezovska GrafwallnerЖенски1971 Скопје, Македонија
433938AstritDeskuМашки1978 Prishtina, КосовоKTRA
434939AdrianBreguМашки1962 Tirana, АлбанијаMaraton Albania413
435940ArianitJakupiМашки1979 Prishtina, КосовоKTRA
436941ArtaJakupiЖенски1979 Prishtina, КосовоKTRA
437MarijanZafirovskiМашки1981 Skopje, МакедонијаMakedon
438CecaNechevskaЖенски1995 Gevgelija, Македонија
439ЗДРАВКОАНДОНОВСКИМашки1990 СКОПЈЕ, МакедонијаSKOPJE NIGHT RUNING
440AleksandraCvetkovskaЖенски1991 Skopje, Македонија
441MilosStanojevicМашки1990 Jagodina-Ribare, СрбијаPK Runolist,Jagodina
442AleksandraTodorovićЖенски1974 Beograd Zvezdara, Србија440
443AleksandarGacevskiМашки1981 Skopje, Македонија2Glide
444СањаДимитриевскаЖенски1982 Скопје, МакедонијаI love hiking
445JasminaLopušinaЖенски1968 Beograd, СрбијаBRC
446ФилипМиленковскиМашки1993 Скопје, Македонија
447BesartCanolliМашки1995 Prishtine, Косово
448MitkoJankuloskiМашки1981 Ohrid, Македонија349
449AndrejVlashkiМашки1998 Skopje, Македонија
450KatarinaRadicevicЖенски1988 Skopje, МакедонијаNrc nike run club Skopje
451LabinotKolaМашки1992 Prishtine, КосовоGermia 556
452AlbanDelijaМашки1987 Gjakov, КосовоGreen team
453АНГЕЛАГИГОВСКАЖенски1994 SKOPJE, Македонија
454ZoranDelovМашки1969 Skopje, МакедонијаTrio vodno
455ПетарИвановскиМашки1974 Скопје, МакедонијаПК Македон
456BesartCanolliМашки1995 Prishtina, КосовоKtra
closealign-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram