fbpx

Соопштенија за јавност и медиуми

Во продолжение се официјални објави и фотографии кои можат да се преземат од сите медиуми и јавно да се ре-објавуваат.

Спонзори и партнери на трката

closealign-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram