ПРИЈАВА ЗА СРЕДНА ТРКА

ПОПОЛНИ ГО ФОРМУЛАРОТ ДОЛУ ЗА ДА СЕ ПРИЈАВИШ ЗА СРЕДНАТА ТРКА 30К.

старт
нина

1250
ИСКОРИСТИ ГО ПОПУСТОТ
ДО 15.01.2024

ПРОМО

1850
РЕДОВНА ЦЕНА
ОД 16.01,2024

РЕДОВНА

ДОБРЕДОЈДЕ НА ВОДНО-МАТКА ТРЕИЛС 2024!

Пријавувањето се врши исклучиво онлајн со пополнување на формуларот подолу.
По успешното пополнување на пријавата се добива автоматски генерирана потврда на e-mail адресата наведена во пријавата.

Пријавувањето ќе се смета за комплетирано само по успешно извршено плаќање на стартнината. Стартен број не се доделува автоматски, тој ќе ви биде доделен по затворањето на пријавите.

Пријавувањето и плаќањето трае до 04.04.2024, 23:59 часот.

Содржина на стартниот пакет:
- личен стартен биб број со електронски чип за време
- вода, храна и пијалок, спасители и медицинска помош во текот на трката
- осигурување
- брендирани подароци од трката
- финишерски медал
- оброк после трка
- фотографии од трката на социјални мрежи
- незаборавна забава

Пред да се пријавите прочитајте ги внимателно Правилата на трката.

Списокот на пријавени тркачи е достапен ваму
ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ

Пополни ги следните полиња со точни податоци:

Полињата означени со (*) се задолжителни!

Кликнете на копчето долу да ја потврдите пријавата по што ќе се отвори страница за плаќање на која можете веднаш да платите за трката. Доколку не сте во можност да уплатите сега, истиот линк автоматски ќе ви биде испратен на имејл, преку кој ќе можете да уплатите најдоцна до 07.04.2024.


----------------------------------------
Потребна ти е помош? Имаш проблеми со пријавувањето или плаќањето?
Пиши ни e-mail на vodnomatka@gmail.com

vodnomatka@gmail.com

Асоцијација за промоција и управување со проекти и настани во
планинско трчање и други планински спортови ТРЕКС
Адреса: Ибе Паликуќа 17, 1000 Скопје
Жиро сметка во Халк Банка: 270069272700140
Единствен матичен Број: 6927270
Единствен Даночен Број: 4058014518005
www.trex.mk
copyright 2017-2024 Здружение ТРЕКС Скопје 
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram