ПРИЈАВА ЗА ДОЛГА ТРКА

ПОПОЛНИ ГО ФОРМУЛАРОТ ДОЛУ ЗА ДА СЕ ПРИЈАВИШ ЗА ДОЛГАТА ТРКА 42К.

старт
нина

1850
ИСКОРИСТИ ГО ПОПУСТОТ
ДО 15.01.2024

ПРОМО

2450
РЕДОВНА ЦЕНА
ОД 16.01,2024

РЕДОВНА

2750
ДОЦНА ЦЕНА
ОД 21.03,2024

ДОЦНА

Регистрацијата за трката Водно Матка Маратон 2024 моментално е ЗАТВОРЕНА.

Доколку имате било какви прашања Ве молиме да не контактирате на vodnomatka@gmail.com или пишете ни во приватна порака на нашата facebook страна https://fb.me/vodnomatka

Лесни тренинзи и се гледаме на стартот!

Спонзори / Sponsors

Соработници / Collaborators

vodnomatka@gmail.com

Асоцијација за промоција и управување со проекти и настани во
планинско трчање и други планински спортови ТРЕКС
Адреса: Ибе Паликуќа 17, 1000 Скопје
Жиро сметка во Халк Банка: 270069272700140
Единствен матичен Број: 6927270
Единствен Даночен Број: 4058014518005
www.trex.mk
copyright 2017-2024 Здружение ТРЕКС Скопје 
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram