fbpx

Пријавување за Водно ИзиРан 10км

Ве молиме пополнете го формуларот подолу.
ДОБРЕДОЈДЕ НА ВОДНО-МАТКА ТРЕИЛС 2023!

Пријавувањето се врши исклучиво онлајн со пополнување на формуларот подолу.
По успешното пополнување на пријавата се добива автоматски генерирана потврда на e-mail адресата наведена во пријавата.

Пријавувањето ќе се смета за комплетирано само по успешно извршено плаќање на стартнината. Стартен број не се доделува автоматски, тој ќе ви биде доделен по затворањето на пријавите.

Пријавувањето и плаќањето трае до 20.03.2023.

Содржина на стартниот пакет:
- личен стартен биб број со електронски чип за време
- вода, храна и пијалок, спасители и медицинска помош во текот на трката
- осигурување
- брендирани подароци од трката
- финишерски медал
- оброк после трка
- фотографии од трката на социјални мрежи
- незаборавна забава

Пред да се пријавите прочитајте ги внимателно Правилата на трката.

Списокот на пријавени тркачи е достапен ваму
ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ

Пополни ги следните полиња со точни податоци:

Полињата означени со (*) се задолжителни!

Кликнете на копчето долу да ја потврдите пријавата по што ќе се отвори страница за плаќање на која можете веднаш да платите за трката. Доколку не сте во можност да уплатите сега, истиот линк автоматски ќе ви биде испратен на имејл, преку кој ќе можете да уплатите најдоцна до 20.03.2023.


----------------------------------------
Потребна ти е помош? Имаш проблеми со пријавувањето или плаќањето?
Пиши ни e-mail на vodnomatka@gmail.com

Спонзори и партнери на трката

closealign-leftwpforms linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram