Фибернет, водечка компанија во IT секторот

//Фибернет, водечка компанија во IT секторот

Фибернет, водечка компанија во IT секторот

Во период од 11 години компанијата Фибернет стана еден од најпрепознатливите брендови во IT секторот во Македонија и пошироко. Освен на нашиот пазар, услугите и производите на оваа компанија може да се најдат и во 3 други држави во западен Балкан, Словенија (Фибернет, Љубљана), Хрватска (Фибернет, Загреб), Босна и Херцеговина (Фибернет БХ, Зеница).

Како примарна дејност од 2005 година, Фибернет ја издвојува продажбата на фибер оптички мрежни компоненти и нивна интеграција кои денес се основа за ултрабрзата комуникација преку интернет.

Денес компанијата ги нуди следниве производи и услуги:

Структурно каблирање; Проектирање на кабловска инфраструктура во градежните објекти наменета за телокомуникациски услуги и продажба на дистрибутивни ормани за мрежна опрема; Уреди за непрекинато напојување – UPS; Дизел електрични генератори; Батерии; Обновливи извори на енергија; DC системи; Прецизна климатизација; Електротехника; Дата центри; IP телефонија; Видео надзор; Продажба и инсталација на системи за осветлување при итен случај; Продажба и инсталација на станица за полнење на електрични возила; технички сервис и низа други услуги.

Портфолиото на Фибернет на стратешки партнери е големо, а како најистакнати би ги одвоилe: R&M, Huber+Suhner, Eaton,APC by Schneider Electric, AKSA Generators,Delta Electric, Grandstream, Lande, HellermannTyton, Kohler|SDMO, KEBA, Olimpia Electonics, ETK Kablo, General Cable и други.

Фибернет има и сопствено производство на приклучни и заклучни оптички кабли по лиценца на светски познатиот швајцарски производител Huber+Suhner кое ги прави единствен производител на Балканот за производи од овој тип, како и производство на широк спектар на оптички конектори.

Фибернет – правилен избор за вашите технoлошки потреби.  

By | 2018-03-23T13:09:38+00:00 март 23rd, 2018|Новости|0 Comments

About the Author:

000-017   000-080   000-089   000-104   000-105   000-106   070-461   100-101   100-105  , 100-105  , 101   101-400   102-400   1V0-601   1Y0-201   1Z0-051   1Z0-060   1Z0-061   1Z0-144   1z0-434   1Z0-803   1Z0-804   1z0-808   200-101   200-120   200-125  , 200-125  , 200-310   200-355   210-060   210-065   210-260   220-801   220-802   220-901   220-902   2V0-620   2V0-621   2V0-621D   300-070   300-075   300-101   300-115   300-135   3002   300-206   300-208   300-209   300-320   350-001   350-018   350-029   350-030   350-050   350-060   350-080   352-001   400-051   400-101   400-201   500-260   640-692   640-911   640-916   642-732   642-999   700-501   70-177   70-178   70-243   70-246   70-270   70-346   70-347   70-410   70-411   70-412   70-413   70-417   70-461   70-462   70-463   70-480   70-483   70-486   70-487   70-488   70-532   70-533   70-534   70-980   74-678   810-403   9A0-385   9L0-012   9L0-066   ADM-201   AWS-SYSOPS   C_TFIN52_66   c2010-652   c2010-657   CAP   CAS-002   CCA-500   CISM   CISSP   CRISC   EX200   EX300   HP0-S42   ICBB   ICGB   ITILFND   JK0-022   JN0-102   JN0-360   LX0-103   LX0-104   M70-101   MB2-704   MB2-707   MB5-705   MB6-703   N10-006   NS0-157   NSE4   OG0-091   OG0-093   PEGACPBA71V1   PMP   PR000041   SSCP   SY0-401   VCP550