fbpx

Event program

Вообичаени активности при одржување на спортски настани. Умесно е сите - учесници, волонтери, организатори - да се придржуваме до дадениот распоред и да го почитуваме времето на другите.
PDF ВЕРЗИЈА
01 November 2019

REGISTRATION OPENS.

Детали наскоро.
Цени и рокови
01 January 2020

REGULAR STARTING FEE.

Детали наскоро.
Стартен пакет
10 јануари 2020

ПОВИК ЗА ВОЛОНТЕРИ

Детали наскоро.
Волонтирај
15 март 2020

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗАВРШУВА

Детали наскоро.
Совети за успешна трка
25-27 март 2020

ДОДЕЛУВАЊЕ СТАРТЕН ПАКЕТ

Детали наскоро.
Етички вредности
25 март 2020

КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК СО ВОЛОНТЕРИ

Детали наскоро.
Историја
27 March 2020

TECHNICAL MEETING.

Детали наскоро.
Правила и прописи
28 март 2020

СТАРТ НА ТРКИТЕ

Детали наскоро.
Резултати во живо
28 март 2020

ПРОГЛАСУВАЊЕ ПОБЕДНИЦИ

Детали наскоро.
Гледај во живо на Фејсбук
closelocktagalign-leftinfo-circlegiftshopping-carttrophygithubflag-checkeredmap-signs linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram