Програма 2018-03-23T10:27:22+00:00

ПРОГРАМА

Пред настанот

15.01.2018 Отворање на пријави

 1. Рана пријава – од 15.01.2018 – 11.02.2018
 2. Доцна пријава  – од 12.02.2018 – 11.03.2018
 3. Краен рок (без подарок од организаторот) – од 12.03.2018 – 25.03.2018

24.03.2018

09:30 – 17:30 Подигнување на стартни пакети – Бифе Фросина (Кино Фросина МКЦ) – https://goo.gl/maps/ewMcL9WzG4y

16:45 – 17:30 Технички состанок за трките Кино Фросина МКЦ – https://goo.gl/maps/ewMcL9WzG4y

 • Стартните пакети се подигнуваат исклучиво лично со прикажување на лична карта или пасош
 • Апелираме најголемиот дел од тркачите да ги подигнат стартните пакети во бифето Фросина на 24.03.2018 за да се намали гужвата на старт

За време на настанот

25.03.2015

 • 07:00 Отворање на настанот и пристигнување на учесниците на маратонот – Стартна зона – ул. Салвадор Аљенде, населба Водно
 • 07:00 – 07:45 Делење на стартни пакети и оставање дроп-бег
 • 07:50 Мини брифинг за трката
 • 08:00 Старт на маратонот
 • 08:05 Пристигнување на учесниците на полумаратонот
 • 08:05 – 08:45 Делење на стартни пакети и оставање дроп-бег
 • 08:50 Мини брифинг за трката
 • 09:00 Старт на полумаратонот
 • 11:15 Се очекува победникот на полумаратонот – локација пл.дом Даре Џамбаз – врв Водно
 • 13:15 Се очекува победникот на маратонот – локација пл.дом Даре Џамбаз – врв Водно
 • 13:30 Се очекуваат најголемиот дел од финишерите на полумаратонот
 • 15:30 Се очекуваат најголемиот дел од финишерите на маратонот
 • 16:00* Прогласување на победниците на полумаратонот и затворање на трката
 • 18:00* Прогласување на победниците на маратонот и затворање на трката
ПРОГРАМА
ПРАВИЛА
ИЗЈАВА ЗА ОДГОВОРНОСТ
ВОДИЧ ЗА ТРКАЧИ

000-017   000-080   000-089   000-104   000-105   000-106   070-461   100-101   100-105  , 100-105  , 101   101-400   102-400   1V0-601   1Y0-201   1Z0-051   1Z0-060   1Z0-061   1Z0-144   1z0-434   1Z0-803   1Z0-804   1z0-808   200-101   200-120   200-125  , 200-125  , 200-310   200-355   210-060   210-065   210-260   220-801   220-802   220-901   220-902   2V0-620   2V0-621   2V0-621D   300-070   300-075   300-101   300-115   300-135   3002   300-206   300-208   300-209   300-320   350-001   350-018   350-029   350-030   350-050   350-060   350-080   352-001   400-051   400-101   400-201   500-260   640-692   640-911   640-916   642-732   642-999   700-501   70-177   70-178   70-243   70-246   70-270   70-346   70-347   70-410   70-411   70-412   70-413   70-417   70-461   70-462   70-463   70-480   70-483   70-486   70-487   70-488   70-532   70-533   70-534   70-980   74-678   810-403   9A0-385   9L0-012   9L0-066   ADM-201   AWS-SYSOPS   C_TFIN52_66   c2010-652   c2010-657   CAP   CAS-002   CCA-500   CISM   CISSP   CRISC   EX200   EX300   HP0-S42   ICBB   ICGB   ITILFND   JK0-022   JN0-102   JN0-360   LX0-103   LX0-104   M70-101   MB2-704   MB2-707   MB5-705   MB6-703   N10-006   NS0-157   NSE4   OG0-091   OG0-093   PEGACPBA71V1   PMP   PR000041   SSCP   SY0-401   VCP550