Волонтери 2018-02-13T08:44:14+00:00

ВОЛОНТЕРИ

Доколку не си во можност да трчаш на ВМТМ, те покануваме да ни се придружиш како волонтер.

Пополни ја пријавата и биди дел од тимот!