Контакт 2018-03-06T21:27:31+00:00

КОНТАКТ

ОРГАНИЗАТОР

Здружение за спортови во природа ТРЕКС

ул. Ибе Паликуќа 17, 1000, Скопје
info@trex.mk | www.trex.mk

Претседател: Игор Јовановски

Планинарско спортско друштво МАКПЕТРОЛ

Св. Кирил и Методиј бр. 4, 1000 Скопје
e-mail: nikola.donovski@gmail.com, planinari@makpetrol.com.mk
www.psdmakpetrol.mk

Претседател: Никола Доновски

ТИМ

Директор на трката / маркетинг:
Дејан Крле – 071 246 423  facebook

Технички директор / ПР:
Игор Јовановски – 070 997 348   facebook

Логистика:
Јовица Јованчев   facebook

Пријавување и Веб:
Игор Пирковски    facebook
Игор Јосифов

Тајминг:
Игор Јосифов  facebook

Графички дизајн:
Катерина Николовска   facebook

КОНТАКТ

Ако имаш некој предлог, прашање или било друго да те интересира, не се срами да нѐ контактираш. Тука сме за да ти помогнеме!